logo assist low

We're celebrating three years of Assist Digital in Zagreb!

Although it feels like a blink of an eye, we're already celebrating three years of our Zagreb office!
assist digital zagreb 4

Iako se čini kao da je bilo jučer, ured u Zagrebu slavi treći rođendan! Ove tri godine obilježili su brojni izazovi, ali smo se prilagodili. Družili smo se na drugačije načine, učili smo jedni od drugih i drugi su učili od nas. Okupili smo sjajan tim i brzo rasli.

Office opening and the start of the pandemic

Novi ured značio je i nove projekte. Digitalizirali smo korisničko iskustvo za jedan od top brandova u turizmu, a onda je došla pandemija koja je u potpunosti promijenila dotadašnji način rada. Linije su zvonile neprestano, a naši agenti bili su prve osobe za kontakt u trenutku kada je nešto pošlo po krivu. To razdoblje bilo je izazovno za sve, a posebno za ured u Zagrebu koji se tek uhodavao. Srećom, imali smo podršku kolega iz Rijeke i Italije. Organizirali smo rad od kuće i nastojali svakom našem zaposleniku olakšati promjenu. Nekim agentima smo na vrata uz slušalice i monitore dostavili i njihove stolice. Iako se oko nas sve mijenjalo, prilagodili smo se, ostali povezani i izgradili pravi tim superheroja na koji smo ponosni.

assist digital zagreb 64
Assist Digital Team in Zagreb

From Zagreb to Tirana and Tunisia

Uspjeh našeg tima omogućio je otvaranje dva nova međunarodna call centra u Tirani i Tunisu. Tim iz Zagreba spremno je preuzeo ulogu mentora u novim uredima i na virtualnim sastancima s kolegama koji su se u tom trenutku nalazili diljem Europe. Mnogi naši zaposlenici boravili su u Tirani i Tunisu i po nekoliko mjeseci, stekli bogato internacionalno iskustvo i doživjeli trenutke koje s osmijehom prepričavaju na svakom druženju. Među njima su i Domagoj, Paolo i Ivan. Za razliku od Ivana koji je svoju karijeru odlučio nastaviti u centru u Tunisu, Domagoj i Paolo u Zagreb su se vratili s novim znanjem, iskustvom i lijepim uspomenama koje i danas volimo dijeliti. Možete ih pronaći na našem Facebook and Instagram.

Everyone has the chance to grow

All these events enabled the professional development of agents who always teamed up and solved even the most demanding inquiries. Around fifty of them honed their skills in new positions. From the Agent position to the Team Leader, Business Manager support, Quality Coordinator, or even discovering new interests and changing departments.

Sve to čini nas ponosnima i zato nastavljamo poticati zaposlenike da rade ono što vole, isprobaju različite uloge i nastave rasti zajedno s nama. Trenutno u Zagrebu, Tirani i Tunisu Customer Care Consultant in Zagreb, Tirana, and Tunisia, and we do not plan to stop there. If you want to be part of the team, check the open positions. We can't wait to meet you.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Related articles

Untitled design
Last Assist Digital projects

We attract and retain our employees with good benefits 

März 27, 2023
Without dedication, you can’t build a marriage, friendship, client relationship, culture, or company. Loyalty is not a weakness but a decision that goes both ways.
AD blog 2
Last Assist Digital projects

Are you looking for a job that can accommodate your schedule or goals?

März 1, 2023
Then, a Customer Care Consultant position at Assist Digital is ideal for you.
assist digital 00403 1
Last Assist Digital projects

Your application arrived! Find out what comes next

Januar 23, 2023
Selection processes can be long and they often bring a dose of uncertainty. We designed a simple, quick and accessible process. Take a look!

Job offers in:

Mailand
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low