logo assist low

Elina inspirativna priča o napretku

Kada govorimo o motivaciji i profesionalnom razvoju, volimo istaknuti našu trenericu Elu kako bismo dokazali da Assist Digital nudi svima jednake prilike, bez obzira na prijašnja radna iskustva i predznanja. Uz posvećenost prema radu, motiviranost i prijateljski kolektiv, sve se čini lakše!
Ela Brolich

Nisu sve uspješne priče iste, niti postoji samo jedna definicija uspjeha, ali postoje pravila (pisana sitnim slovima😉) kojima se možemo voditi kako bismo ostvarili zacrtane poslovne ciljeve. Ne donosimo vam čarobnu formulu za tajnu poslovnog uspjeha, no priča naše kolegice Ele svakako može motivirati i ohrabriti sve kolege.  

 

Ela je došla u naš tim prije dvije godine s iskustvom rada u tajništvu. Agentska pozicija u Assist Digitalu omogućila joj je razvoj komunikacijskih i koordinacijskih vještina, a njezina predanost i marljivost su se brzo prepoznali stoga je promaknuta u Specijalisticu kvalitete i učenja – Trenericu. Naša kolegica je istaknula kako u Assist Digitalu uvijek ima mjesta za napredak, a volja za učenjem i konstantno usavršavanje posebna su motivacija za sve. 

Trenerica Ela nam je otkrila da nije teško uskladiti privatni i poslovni život i ističe:  

“Prednosti rada u Assistu su mogućnosti unaprjeđenja, stimulativni bonusi za radne rezultate i razumijevanje od strane voditelja, kao i adekvatna podrška koja čini prelazak na novo radno mjesto najlakšim mogućim.” 

 

U potrazi za novim izazovima, Ela je prepoznala prilike za rast, pomaknula je svoju ljestvicu još više pa su brušenje novih vještina i znanja postali njezini kontinuirani ciljevi, a svima drugima inspiracija da možda i oni postanu dio Assist Digital tima! 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Melita i Paolo
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Različite generacije pod jednim krovom Assist Digitala 

31 srpnja, 2023
Generacijski jaz je nešto s čim se suočavaju danas gotovo sve kompanije. Milenijalci ili generacija Y s jedne strane, a s druge generacija Z ili post-milenijalci, svaka na svoj način specifična i sustavu vrijedna.
assist digital rijeka 171 4
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Top 6 vještina svakog agenta korisničke podrške

16 studenoga, 2021
Za pružanje korisničke podrške potrebno je usvojiti određene vještine s kojima će agent riješiti svaki upit bez problema. Evo koje su to!
Screenshot 20210928 131137 Gallery compressed
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Za nas su i mali trenutci veliki

14 listopada, 2021
Povodom Međunarodnog dana korisničke podrške prisjetili smo se kako smo tijekom godina slavili sve one male, ali i velike pobjede.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low