logo assist low

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
ai alati u assist digitalu

AI alati su dominanta tema rasprave u poslovnom svijetu, slično kao i trenutna vremenska prognoza. Gotovo nijedna kompanija danas ne može zanemariti postojeće AI alate jer oni omogućuju optimizaciju procesa, poboljšanje komunikacije, uštedu novca te oslobađanje kolega od zamornih i repetitivnih poslova. Umjesto toga, pruža im se prilika da se posvete zadacima više strateške prirode.

Također, nema čovjeka koji se nije zapitao – hoće li moje radno mjesto postojati i hoće li me za koju godinu zamijeniti robot? Mi smo sigurni da se to neće dogoditi, jer postoji jedan veliki ljudski faktor u poslu kojim se bavimo, a to je direktna, ljudska, topla i empatična komunikacija s našim klijentima.

Marta Radan, Assist Digital Hrvatska

Marta Radan, direktorica ljudskih potencijala potvrđuje da i u ovom području prate globalne trendove: „Ono što će se svakako dogoditi, i već je dugo prisutno u Assist Digitalu je korištenje AI alata u olakšavanju našeg rada, kao i optimalnoj raspodjeli zadataka te uštedi. Do sada je više naših proizvoda optimizirano upravo uz pomoć AI alata, a trend nam je svakako nastaviti u istom smjeru kako bi svojim zaposlenicima omogućili što manje ponavljajućih poslova i više vremena za druge, strateški orijentirane poslove.  

Koje AI alate već koristimo u Assist Digitalu?

Postoje globalni trendovi i u načinu na koji se AI koristi, a sve s ciljem da interakcija s klijentima bude što efikasnija i brža. Ovo je samo nekoliko alata koji se svakodnevno koriste u našem svakodnevnom radu: 

  1. TalkActive 

Ovaj napredni alat koristi vrhunsku tehnologiju umjetne inteligencije kako bi stvorio izuzetno autentično i humano razgovorno iskustvo. Omogućuje automatizaciju glasovnih poziva, ali istovremeno pruža korisnicima dojam kao da razgovaraju s stvarnom osobom. Alat je posebno prilagođen da razumije različite naglaske, kolokvijalne izraze i može odgovoriti na složene upite s visokom razinom preciznosti. 

  1. DragoMan 

Ova inovativna platforma omogućuje automatsko prevođenje, čime se pojednostavljuje proces prijevoda. Agenti mogu komunicirati u stvarnom vremenu putem raznih kanala kao što su chat opcije, e-mailovi ili razmjena poruka, bez obzira na jezičnu raznolikost. Platforma omogućuje prevođenje s jezika klijenta na jezik agenta, kao i obratno, osiguravajući glatku i učinkovitu komunikaciju na više jezika. 

  1. ChatterBox 

Chatterbox je napredna platforma koja olakšava višekanalne razgovore s klijentima, agentima ili konzultantima na terenu. Ova sveobuhvatna platforma integrira sve razgovore u jednom okruženju, pružajući preglednost i jednostavnost u praćenju svih poruka i zahtjeva koji su obrađeni s pojedinačnim korisnicima na različitim kanalima. 

  1. ChatBot

Ovaj inovativni alat koji pruža sveobuhvatno rješenje za dizajn, razvoj i među suradnju s drugim AI alatima. Omogućuje implementaciju chat opcija na web stranicama, aplikacijama i putem razmjene poruka, te automatizira interakciju s klijentima. 

  1. Yammu 

Yammu pruža sveobuhvatnu paletu funkcija kako bi klijenti imali sve što im je potrebno u jednom alatu. Bez obzira na kompleksnost zahtjeva klijenata, Yammu se bavi različitim operativnim zadacima. Za zaposlenike, to znači smanjenje administrativnih poslova i optimizaciju radnog vremena. 

Razvoj AI alata zasigurno neće stati. Ono je tu, a sve što mi možemo napraviti je zajahati ovaj val digitalizacije i iskoristiti ga kao našu prednost, na zadovoljstvo svih zaposlenika i naših klijenata. Pridruži nam se i ti! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.
AD blog_Sveučilište u Rijeci
Najnoviji projekti Assist Digital

Razvoj zaposlenika: Inspirativno predavanje Marte Radan

26 lipnja, 2023
Unaprjeđenje zaposlenika nije samo obveza tvrtke, već i odgovornost samih zaposlenika. Ulaganje u vlastita znanja i vještine postaje ključan faktor za napredak u karijeri ili pronalazak prvog posla, a upravo je o tome pričala voditeljica HR Marta Radan tijekom predavanja na Sveučilištu u Rijeci.
WhatsApp Image 2023 05 16 at 15.35.10 (2)
Najnoviji projekti Assist Digital

Marko nam je otkrio tajnu kako biti uspješan voditelj tima

14 lipnja, 2023
Marko Bregović nedavno je osvojio nagradu za najboljeg voditelja tima u 2022. u Hrvatskoj. Koji je točno njegov posao i kako funkcionira svijet korisničke podrške otkrio nam je u razgovoru.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low