logo assist low

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.
Assist Digital blog

Bez obzira na prijašnja radna iskustva, a zahvaljujući svojoj želji i potencijalu za napretkom na radnom mjestu i Marko i Ana odabrali su upravo Assist Digital kao svog novog poslodavca. Njihove priče pronađi u tekstovima niže!

Marko: Potragu za stabilnošću i profesionalnim razvojem možeš pronaći u Assistu 

assist digital 00020

Marko je mladi i ambiciozni budući zaposlenik Assista koji se prijavio za rad na poziciji Customer Care Consultanta. Nakon završene Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, radio je sezonske poslove u turizmu na obali, ali i izvan Hrvatske. Fleksibilan je i otvorenog duha koji istovremeno želi stabilnost u životu jer sa zaručnicom uskoro očekuje dijete. 

S dvije godine iskustva rada u korisničkoj podršci, Assist mu je pružio priliku zaposlenja na neodređeno i puno radno vrijeme, što mu savršeno odgovara. Marko voli raditi u turizmu i uživa u komunikaciji s ljudima, bez obzira je li to izravno, putem poziva ili e-pošte. Njegovo iskustvo rada na recepciji u hotelu pomoglo mu je u boljem suočavanju s različitim situacijama. Bez obzira na radno iskustvo, Marko kao i svi naši novi zaposlenici ima priliku proći kroz onboarding proces i biti mentoriran od strane iskusnijih kolega. 

Kada je riječ o idealnom izboru za njega, Marko kaže kako smo mi upravo ono što traži. U Assistu je pronašao dobru atmosferu i podršku. Također, konkurentna plaća i ostali financijski benefiti kao što su božićnica, uskrsnica, regres i loyalty bonus su ono što mu je u trenutnoj situaciji bio jedan od važnijih faktora prilikom odabira posla. Sviđa mu se što je Assist međunarodna kompanija koja nudi mogućnost napredovanja te iznimno timski orijentiran kolektiv. 

Uz podršku HR tima, iskrenu i transparentnu komunikaciju, Marko je pronašao tvrtku koja u potpunosti odražava njegove vrijednosti, a ujedno mu nudi i bogatu paletu benefita. 

assist digital 00067

Ana: Pozicija Team Leadera pruža osjećaj zadovoljstva i nudi mogućnost profesionalnog razvoja

Ana je oduvijek bila strastvena u svom poslu, a kada je naišla na oglas za poziciju Team Leadera u Assistu, znala je da želi postati dio našeg tima. Kao diplomirani komunikolog, prvenstveno ju je privukla naša misija pružanja izvrsne korisničke podrške i stvaranja inspirativne radne atmosfere. Iako je bila svjesna da će posao biti izazovan, bila je spremna preuzeti odgovornost i voditi svoj tim u ostvarivanju zadanih ciljeva. 

Ana je s lakoćom prepoznala fleksibilnost koju je tražila, a Assist nudio. Nije više morala raditi u smjenama, što joj je omogućilo bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Uz to, pozitivna atmosfera na radnom mjestu i angažman tvrtke u organiziranju različitih aktivnosti za zaposlenike samo su dodatno ojačali njezinu odluku. 

Mogućnost uvođenja promjena u Assistu, aktivnog sudjelovanja u razvoju tvrtke te kreiranje i organiziranje različitih projekata su ono što ju je posebno inspiriralo. Dodatne edukacije, razvoj liderskih i komunikacijskih vještina potrebnih za uspješno obavljanje posla na ovoj poziciji kao i prilika za odlazak na razmjenu u neku od naših podružnica u svijetu, Ana je prepoznala kao odličan iskorak u karijeri.  

Kroz svoju priču, Ana nas podsjeća da je moguće ostvariti svoje snove i biti kreator radnog okruženja koje potiče rast i uspjeh svih uključenih. 

Svjesni smo da svatko od nas ima svoje individualne vrijednosti i stoga težimo stvoriti okruženje koje podržava različite ciljeve i ambicije. Bez obzira jeste li team lider s dugogodišnjim iskustvom ili vam je pružanje korisničke podrške novo iskustvo, uvijek se trudimo pružiti prilike za osobni i profesionalni razvoj, podršku u ostvarivanju ciljeva te radnu atmosferu u kojoj se cijene i nagrađuju vaše vještine. 

Zainteresirali smo vas za rad u Assistu? Pogledajte naše otvorene pozicije i javite nam se! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
AD blog_Sveučilište u Rijeci
Najnoviji projekti Assist Digital

Razvoj zaposlenika: Inspirativno predavanje Marte Radan

26 lipnja, 2023
Unaprjeđenje zaposlenika nije samo obveza tvrtke, već i odgovornost samih zaposlenika. Ulaganje u vlastita znanja i vještine postaje ključan faktor za napredak u karijeri ili pronalazak prvog posla, a upravo je o tome pričala voditeljica HR Marta Radan tijekom predavanja na Sveučilištu u Rijeci.
WhatsApp Image 2023 05 16 at 15.35.10 (2)
Najnoviji projekti Assist Digital

Marko nam je otkrio tajnu kako biti uspješan voditelj tima

14 lipnja, 2023
Marko Bregović nedavno je osvojio nagradu za najboljeg voditelja tima u 2022. u Hrvatskoj. Koji je točno njegov posao i kako funkcionira svijet korisničke podrške otkrio nam je u razgovoru.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low