logo assist low

Razvoj zaposlenika: Inspirativno predavanje Marte Radan

Unaprjeđenje zaposlenika nije samo obveza tvrtke, već i odgovornost samih zaposlenika. Ulaganje u vlastita znanja i vještine postaje ključan faktor za napredak u karijeri ili pronalazak prvog posla, a upravo je o tome pričala voditeljica HR Marta Radan tijekom predavanja na Sveučilištu u Rijeci.
AD blog_Sveučilište u Rijeci

Iz perspektive osobe s višegodišnjim iskustvom u ljudskim resursima, Marta je pozvana da održi predavanje naziva “Tržište rada u eri promjena: Analiza suvremenih trendova i važnost jezičnih vještina za zaposlenje” koje je održano u suradnji s Uredom za karijere na Filozofskom fakultetu Rijeka. 

Marta je započela svoje predavanje osvrtom na suvremene trendove na tržištu rada. Istaknula je da se poslovni svijet konstantno mijenja, a  svatko se od nas iz svoje domene suočava s nekim novim izazovima. U takvom okruženju, ključno je neprestano se razvijati kako bismo ostali konkurentni. Poseban naglasak  stavlja  na važnost stjecanja jezičnih vještina i digitalnih kompetencija kao ključnih faktora za uspjeh u karijeri. U današnje vrijeme, te vještine postaju neophodne u gotovo svakom sektoru, a posebno u području djelovanja Assist Digitala – informacijskoj tehnologiji i pružanju korisničkog iskustva. 

Predavanje nije bilo samo teorijske prirode. Marta je prisutne upoznala s konkretnim mogućnostima za zapošljavanje u riječkom uredu Assist Digitala. Bez obzira na studijski program ili prethodno radno iskustvo, tvrtka pruža sjajne mogućnosti za sve koji su zainteresirani za rad u međunarodnoj tvrtki za upravljanje korisničkim iskustvom. Assist Digital posebno se ističe po svojoj posvećenosti razvoju zaposlenika. Svi budući zaposlenici prolaze cjelokupnu edukaciju koja im omogućava da steknu nova znanja i vještine, podržavajući pritom njihov osobni i profesionalni razvoj. Marta je također naglasila važnost kontinuiranog učenja i otvorenosti bez obzira na fazu karijere u kojoj se nalazimo jer, kako je i sama naglasila, uvijek možemo bolje. 

Aplauz i dodatna pitanja publike jasno su pokazali da je predavanje mnoge povratna  potaknulo na razmišljanje te ih nadahnulona daljnji osobni I profesionalni razvoj.  

U Assist Digitalu se uvijek radujemo suradnji  s institucijama kao što je Ured za karijere, jer vjerujemo  da je važno podržati mlade talente na njihovom putu prema uspjehu. Stalno smo u potrazi za pojedincima koji su spremni preuzeti izazove i rasti zajedno s nama. Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnom okruženju, gdje se kontinuirano razvijate i ostvarujete svoje potencijale, posjetite našu stranicu karijera http://bitly.ws/JaCE i saznajte više o mogućnostima zapošljavanja u Assist Digitalu. 

Pratite naše mjesečne blogove jer uskoro stižemo s novim zanimljivim i inspirativnim pričama, idejama I savjetima kako postati najbolja verzija sebe u poslovnom svijetu, a posebno u našoj industriji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.
WhatsApp Image 2023 05 16 at 15.35.10 (2)
Najnoviji projekti Assist Digital

Marko nam je otkrio tajnu kako biti uspješan voditelj tima

14 lipnja, 2023
Marko Bregović nedavno je osvojio nagradu za najboljeg voditelja tima u 2022. u Hrvatskoj. Koji je točno njegov posao i kako funkcionira svijet korisničke podrške otkrio nam je u razgovoru.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low