logo assist low

Agenti korisničke podrške s nama su od prvog dana otvaranja ureda. Saznaj zašto. 

“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti.”
Predani zapsolenici Assist Digital

Sretni smo što je tridesetak agenata korisničke podrške, koji su nam se pridružili prvog dana otvaranja zagrebačkog ureda 2019., i dalje s nama. To je potvrda predanosti naših zaposlenika i vrijednosti koje im pružamo za izgradnju karijere kod nas. 

Shvaćamo da mnogi na korisničku podršku gledaju kao na privremeni posao – nešto što rade dok ne pronađu nešto bolje. Ali u Assist Digitalu gledamo stvari drugačije. Vjerujemo da je podrška korisnicima profesija koja zahtijeva vještinu, predanost i posvećenost izvrsnosti. Zato našim zaposlenicima pružamo kontinuirane mogućnosti za dodatnu edukaciju i razvoj kao i poticajno i prijateljsko radno okruženje. 

Kontinuirane edukacije i prilike za razvoj velika su podrška našim zaposlenicima  

Jedna od naših zaposlenica, Julija Marunić, dijeli naše mišljenje o prilikama za razvoj karijere u Assist Digitalu. Julija nam se pridružila 2019. kao Contact Centre Consultant, a od tada se razvila u poziciju Seniora.  

“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti. Cijenim i pravednu mogućnost napredovanja, mentorstvo i podršku kolega koji su me usmjeravali prema trenutnoj poziciji. Najveći benefit koji Assist nudi je podrška u svakom pogledu, i od kolega, i od HR-a, tijekom svakog koraka u mom putovanju u Assistu. Veliki benefit je to što podrška ne staje nakon što obuka za poziciju završi.”, podijelila je Julija.  

Kultura tvrtke kao ključni faktor zadržavanja zaposlenika 

U Assist Digitalu se obvezujemo stvarati radno okruženje u kojem naši zaposlenici mogu graditi značajne karijere. Bez obzira želite li rasti vertikalno, preuzeti nove izazove ili ostati u istoj ulozi i usavršavati svoje znanje, tu smo da vas podržimo. Vjerujemo da lojalnost naših zaposlenika govori mnogo o tome koliko to dobro radimo, a radujemo se što svoj tim kontinuirano širimo i što imamo priliku zapošljavati još predanih profesionalaca. 

„Assist je zdravo okruženje te nikada nisam imala osjećaj da firma na bilo koji način stopira ili ne prati moj napredak višom pozicijom. Takoder, u niti jednom trenutku nisam osjetila diskriminaciju s obzirom na spol, dob itd. Koliko se trudiš, toliko si i nagrađen“, zaključila je Julija. 

Ako si i ti zainteresiran pridružiti nam se, pogledaj sve otvorene pozicije i postani dio našeg brzorastućeg tima. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Assist Digital
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital, Najnoviji projekti Assist Digital

Onboarding proces je iza tebe i sada se želiš što brže uklopiti u tim? Evo i rješenja!

28 studenoga, 2023
ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low