logo assist low

Otvaramo urede diljem Europe; saznaj koje prilike imamo za tebe

Raditi u Hrvatskoj, a surađivati s klijentima i kolegama diljem svijeta kod nas je svakodnevica. Osim što u našim uredima u Zagrebu i Rijeci možeš čuti nekoliko jezika, u sklopu naših međunarodnih programa možeš dobiti priliku raditi u bilo kojem Assist Digital centru u svijetu.  
Untitled design 2

Raditi u Hrvatskoj, a surađivati s klijentima i kolegama diljem svijeta kod nas je svakodnevica. Osim što u našim uredima u Zagrebu i Rijeci možeš čuti nekoliko jezika – engleski, njemački, talijanski, slovenski i srpski – u sklopu naših međunarodnih programa možeš dobiti priliku raditi u bilo kojem Assist Digital centru u svijetu.  

Prilike u deset država i na dva kontinenta 

A naših ureda uopće nije malo – nedavno smo otvorili nove urede u Valenciji, Berlinu i Beogradu, a s više od 6000 agenata i drugih digitalnih profesionalaca u ukupno 23 ureda i kontakt centra diljem Europe, polako i sigurno osvajamo Europu i postajemo jedna od vodećih platformi za end-to-end digitalne usluge. Na tržištima kao što su Francuska, Njemačka, Španjolska, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tunis, Nizozemska, Albanija i Srbija, svojim klijentima nudimo najnovija digitalna rješenja i savjetovanje o upravljanju iskustvom korisnika.  

Jedva čekaš ići na putovanje?

U sklopu međunarodne suradnje naših ureda, premještanje na druge projekte, klijente ili države nisu neuobičajena stvar za naše zaposlenike. Na našem intranetu uvijek imamo sve otvorene pozicije unutar Grupe, kako bismo zaposlenicima omogućili stjecanje izrazito vrijednog iskustva. Također, kroz knowledge exchange radionice s kolegama iz Italije, Albanije i Tunisa, kao i suradnjom na projektima u inozemstvu, uvodimo prakse i prilike za rad na međunarodnoj sceni.  

Danas, nakon više od desetljeća poslovanja u Hrvatskoj, još uvijek smo uzbuđeni zbog naše budućnosti. Prolazimo kroz uzbudljivo razdoblje rasta i razvoja, otvaramo urede u novim zemljama i kontinentima, postajemo sve veći dio međunarodne zajednice. Kod nas ćeš uvijek imati priliku razvijati svoje komunikacijske vještine na stranim jezicima, pronaći kolege iz različitih kultura koji rade rame uz rame — i to je nešto što rad u Assist Digitalu čini posebnim.    

Pogledaj otvorene pozicije, prijavi se i postani djelom naše velike globalne priče!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Predani zapsolenici Assist Digital
Najnoviji projekti Assist Digital

Agenti korisničke podrške s nama su od prvog dana otvaranja ureda. Saznaj zašto. 

26 travnja, 2023
“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti.”
Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.
AD blog 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Tražiš posao koji će se prilagoditi tvojem rasporedu ili ambicijama?

1 ožujka, 2023
Posao agenta u korisničkoj podršci u Assist Digitalu idealan je za tebe.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low