logo assist low

Assist Digital ti pruža prilike i iskustvo koje tražiš

Jeste li znali da smo međunarodni lider u pružanju korisničke podrške s preko 15 godina iskustva?
assist digital 00003 compressedbygs

S korisničkom podrškom svi smo imali iskustva, većina kao korisnici, ali neki od nas i kao zaposlenici. Korisnicima je kontakt s brandom neophodan, a dok zaposlenici prepoznaju posao u kontakt centru kao odličnu priliku za razvijanje komunikacijskih vještina, usvajanje novih znanja i razvoj karijere. To sve možeš pronaći kod nas – saznaj zašto smo izvrstan izbor baš za tebe!

Kontakt centar je samo dio priče    

Prepoznati smo kaolider CRM digitalne transformacije, no možda ne znaš da naše poslovanje i stručnost dijelimo u 4 segmenta: CRM savjetovanje, usluge i dizajn, tehnologija i outsourcing poslovnih procesa. Portfolio klijenata nam je raznovrstan, a ponajviše surađujemo s multinacionalnim brandovima i svjetski poznatim kompanijama iz automobilske industrije, bankarstva, medija, maloprodaje, telekomunikacije, turizma i energetike.

Raditi u našem timu znači postati dio međunarodne poslovne priče kojom dobivaš priliku učiti od stručnjaka i iz prve ruke pratiti uspješne projekte. Da, mnoštvo vrhunskih projekata je iza nas koji nam daju vjetar u leđa za izazove pred nama.

U Hrvatskoj i dalje rastemo

Znaš li da smo u Hrvatskoj započeli s radom prije 10 godina i to u Rijeci? Danas uz Rijeku imamo veliki ured i u Zagrebu u kojima zajedno brojimo preko 400 zaposlenika. Vežu nas zajedništvo, atmosfera i timski rad s razlikama koje nas oblikuju. Naš morski ured je okružen borovima i iz njega pružamo korisničku podršku iz područja energetike, dok u našem kontinentalnom uredu volimo terasu na krovu zgrade i prostor sa staklenim stijenama iz kojeg radimo s najvećom svjetskom turističkom kompanijom. 

Početak naše priče je u Italiji odakle smo se ubrzano širili te smo prisutni u 9 zemalja, uz Hrvatsku i Italiju tu su i Albanija, Tunis, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Njemačka, Nizozemska i Španjolska. Preko 4500 zaposlenika diljem svijeta u 22 ureda čine napredan, stručan, raznolik, ali i veseo tim od kojih je50% žena (na što smo izuzetno ponosni).

S razlogom imamo Digital u imenu

Ako te zanima zašto Digital, evo odgovora! Portfolio nam sadrži preko 500 digitalnih projekata kojima podržavamo klijente u građenju odnosa s korisnicima i to kroz izvrsna tehnološka rješenja kao što su mobilne aplikacije, omnichannel solucije, web self care i CRM platforme. Uvijek smo korak ispred u implementiranju najnovijih digitalnih rješenja u svoje poslovanje. Zaposlenici prolaze kroz raznovrsne edukacije i u svom radu koriste najnovije tehnologije. Tehnologija je velik dio našeg DNK i upravo taj potpis volimo isticati.

Znamo koliko je sutra važno

Velika smo organizacija i kao takva djelujemo društveno odgovorno. Svjesni smo da je svaki mali korak prema održivoj budućnosti bitan za sve, poduzimamo brojne inicijative koje utječu na radno okruženje i svijet oko nas. 

Nedavno smo objavili prvi Izvještaj o održivosti u kojem možeš saznati kakvu svijest prema okolini imamo i čemu stremimo. Da, razmišljamo i djelujemo zeleno, proaktivno i brinemo o našim zaposlenicima.

Sve to dovelo nas je do toga da smo u prošloj godini uvršteni u talijansku ljestvicu za najboljeg poslodavca prema procjeni Corriere della Sera Economia, najvažnijeg talijanskog ekonomskog medija. 

Assist Digital uvijek motivira zaposlenike na rast i razvoj kroz kontinuirane edukacije i izazovne projekte. Gotovo svi članovi lokalnog managementa su u tvrtku došli kao agenti korisničke podrške, a uz stalnu podršku tima i uspješne rezultate napredovali do današnjih pozicija. To može biti i tvoja priča! Klikni na otvorene pozicije i pronađi svoje mjesto kod nas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike 

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.
AD blog 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Tražiš posao koji će se prilagoditi tvojem rasporedu ili ambicijama?

1 ožujka, 2023
Posao agenta u korisničkoj podršci u Assist Digitalu idealan je za tebe.
assist digital 00403 1
Najnoviji projekti Assist Digital

Stigla nam je tvoja prijava! Evo što slijedi

23 siječnja, 2023
Selekcijski procesi znaju biti dugotrajni, neizvjesni i često ne nude dovoljno informacija. Da naš nije takav, već u nekoliko jednostavnih, brzih i pristupačnih koraka vodi kandidate do zapošljavanja – uvjerite se sami.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low