logo assist low

Kako pružiti izvrsnu korisničku podršku 

Agenti korisničke podrške nose više kapa – posjeduju izvrsne komunikacijske vještine, brzo usvajaju nova znanja, te stručno koriste najnoviju tehnologiju.
assist digital 00458

Posao agenta korisničke podrške je sadržajan i dinamičan, raznolik i šarolik. Obavljajući svoj posao agenti stječu različita znanja, dok njihova uloga traži i određene karakteristike kako bi usluga bila profesionalna. U većini slučajeva pozivni centar je prvi, a često i jedini kontakt s korisnikom te je potrebno brzo djelovati i na pristojan, miran i stručan način korisniku dati odgovore na njegova pitanja. 

Razvijenim socijalnim i komunikacijskim vještinama može se daleko dogurati 

Korisnicima je najvažnije osjetiti ljudski kontakt pri traženju odgovora i podrške, a agenti posjeduju prirodno razvijene komunikacijske vještine koje se s iskustvom dodatno nadograđuju. Agent pristojno i susretljivo kroz jednostavan izbor riječi šalje poruku razumijevanja i potpore te sasluša korisnika s druge strane linije. Dobri agenti također posjeduju vrlinu koja otvara mnoga druga vrata – strpljenje.  

Prijateljski pristup prilikom rješavanja upita najbolji je način za povezati se s korisnikom, tako se osoba s druge strane linije osjeća ugodno i slobodnom pitati sve što ju zanima. Mirnoća i empatija kojom agent pažljivo sluša korisnika će na obostrano zadovoljstvo dovesti do kvalitetnog rješavanja problema.  

assist digital 00467

Nova znanja o potpuno nepovezanim temama šire vidike 

Agenti korisničke podrške pružaju usluge raznim brandovima, a često i velikim multinacionalnim kompanijama. Jasno je da moraju imati sva saznanja o proizvodu ili usluzi koje kompanija nudi da bi mogli efikasno i s lakoćom odgovoriti na sva pitanja korisnika. Kako bi vješto i sa sigurnošću pristupili upitima, agenti prolaze kroz razne treninge i dodatna usavršavanja.  

Danas je ključna brzina u dobivanju odgovora, stoga agenti trebaju imati sposobnost zadržavanja i pružanja puno općenitih, ali često i detaljnih informacija. Naravno, postoji lista često postavljenih pitanja koju će usvojiti te moći sa sigurnošću na njih odgovoriti.  

Tehnologija je dio svakodnevnice 

Živimo u digitalno doba u kojem tehnologija preuzima sve više uloga. Agenti su danas informatički pismeni i sposobni brzo svladati novu tehnologiju te pokazati spretnost u korištenju iste. Razvijena tehnologija znatno olakšava njihov posao, ali i traži da konstantno budu spremni na usvajanje novih znanja te da kroz razne edukacije stručno koriste najnovije digitalne alat.  

U Assist Digitalu imamo jasno razrađen onboarding proces koji započinje trotjednom obukom novih zaposlenika, kao i kontinuirane edukacije kako bi naši zaposlenici uvijek bili upućeni u najnovije procese i raspolagali relevantnim informacijama. Timski rad njegujemo na najvišoj razini kako bi svi osjećali potporu i potrebno samopouzdanje da se u svakom trenutku mogu obratiti za pomoć ili savjet svojim kolegama. A njegujemo i dobru atmosferu na poslu jer najlakše je pružiti podršku uz osmijeh ako se i mi smijemo zajedno! 

Pogledajte naše otvorene pozicije i postanite dio svestrane i ambiciozne ekipe Assist Digitala! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Assist Digital
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital, Najnoviji projekti Assist Digital

Onboarding proces je iza tebe i sada se želiš što brže uklopiti u tim? Evo i rješenja!

28 studenoga, 2023
ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low