logo assist low

Ljeto je u punom zanosu, kao i mi!

Saznajte kako smo se pripremili za još jedno toplo i radno ljeto!
Picture7

Ljeto je u punom jeku, a naš zagrebački ured se temeljito za njega pripremio na samom početku sezone priredivši Pre-Peak Party s kojim su naši zaposlenici zadovoljni i rasplesani dočekali još jedno radno ljeto.

Pripremili smo se na vrijeme

Nije tajna da našoj ekipi ne nedostaje dobrih ideja i razloga za dobar provod, tako nam je bilo veliko zadovoljstvo primiti se kompletne organizacije kako bismo 24. lipnja pripremili vrhunski party na kojem smo se svi zajedno odlično zabavili i zagrijali za posao pred nama!

Naime, najveći broj upita korisnika u call centar Assist Digitala u Zagrebu dolazi upravo u srpnju i kolovozu, tako je to ujedno i najaktivnije razdoblje za naše zaposlenike. Dobro zna to i naša Melita Bencan, viša savjetnica korisničke podrške te jedna od organizatorica partya, koja kaže „Na čitavu sezonu gledam kao jednu veliku avanturu jer koliko god imali iskustva, znanja i vremena za pripremu, uvijek nas dodatno iznenadi neka nova situacija. Željeli smo svi dočekati vrhunac ljeta zadovoljni i s osmjehom. Rekla bih da je to ključno kako bismo mogli bez stresa i kvalitetno uslužiti korisnike.“

Pokazali smo svoju kreativnu stranu

Picture3

Zagrebački Fun Team je imao pune ruke posla oko priprema u kojoj su sudjelovali i ostali zaposlenici, a koliko su složni i kreativni u svojim izvedbama najbolje govori činjenica da su sve uloge koje dobar provod traži – našli upravo među sobom! Tako je Saša Stević, agent korisničke podrške, bio zadužen za karaoke koje su definitivno obilježile cijeli događaj.  Saša je s nama podijelio da su karaoke bile prihvaćene čim su krenule te nam je otkrio: „Odaziv je bio još veći nego na prošlogodišnjem partyu! Svi su htjeli zgrabiti mikrofon. Vjerujem da su se i pjevači i slušatelji zabavili ili je barem tako djelovalo iz moje perspektive. Bilo je neobjašnjenih, ali srećom minimalnih, akustičkih poteškoća glede reprodukcije zvuka, ali to su stvari koje će trenirano uho primijetiti tako da nije utjecalo na performanse naših zvijezda večeri.”

Picture5

Zna se da nijedan dobar party ne može proći bez DJ-a, a u toj se ulozi pronašla Melita „kao veliki ljubitelj glazbe prijavila sam se jer sam htjela zabaviti kolege, a i sebe, pomno biranom playlistom. Feedback ljudi je bio odličan za vrijeme trajanja eventa i veliki mi je bio gušt puštati glazbu i vidjeti zadovoljstvo na licima kolega i kolegica dok smišljam koja je sljedeća pjesma koje će ih lansirati u dobar mood.“

Naš Pre-Peak Party će nam ostati u dugom toplom sjećanju i čini nas sretnim da su i takvi provodi dio naše priče. Uvijek volimo poticati naše zaposlenike da razvijaju svoje interese i kreativne strane, da isprobaju različite uloge i okušaju se u njima izazovnim situacijama. Znamo da tako rastemo zajedno.

Picture8

Prati nas na društvenim mrežama i našoj web stranici, jer često smo u potrazi za novim profilima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike 

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.
AD blog 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Tražiš posao koji će se prilagoditi tvojem rasporedu ili ambicijama?

1 ožujka, 2023
Posao agenta u korisničkoj podršci u Assist Digitalu idealan je za tebe.
assist digital 00403 1
Najnoviji projekti Assist Digital

Stigla nam je tvoja prijava! Evo što slijedi

23 siječnja, 2023
Selekcijski procesi znaju biti dugotrajni, neizvjesni i često ne nude dovoljno informacija. Da naš nije takav, već u nekoliko jednostavnih, brzih i pristupačnih koraka vodi kandidate do zapošljavanja – uvjerite se sami.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low