logo assist low

Studentima nudimo dinamičan početak karijere

Assist Digital voli studente i studenti vole nas! Saznaj zašto.
assist digital 00456 1

Nova sezona je iza ugla i to bi moglo značiti da se spremaš za neke nove početke, a mi ćemo ti rado pružiti priliku da svoje želje i kompetencije usmjeriš na konkretan, edukativan i zabavan rad kroz studentski posao u međunarodnoj tvrtki. Ne propusti saznati sve prilike koje ti nudimo kroz posao u call centru i iskoristi početak jeseni za stvaranje novih iskustava!

Biraj svoje radno vrijeme

Nudimo prilike i mogućnosti koje bi se lako mogle spojiti s tvojim karakteristikama i željama, a to je fleksibilan i stimulirajući način rada na koji smo izrazito ponosni u Assist Digitalu. Kod nas biraš koliko sati rada ti odgovara kroz opcije 24, 36 ili 40 sati tjedno. Mogućnost skraćenog radnog vremena ti može biti idealna da se priključiš radnoj okolini i na produktivan način izbrusiš svoje vještine i kompetencije te stekneš radne navike. Usvojit ćeš pregršt novih vještina, ali upravljanje svojim vremenom svakako je jedna koju valja istaknuti. 

Ulaži u svoju budućnost

assist digital 00139

Tvoje znanje njemačkog, talijanskog i engleskog jezika ćeš kod nas imati priliku održavati i nadopuniti kroz edukacije koje su sastavni dio našeg zaposlenja. Komunikacijske i socijalne vještine se prirodno razvijaju kroz posao agenta korisničke podrške, a važne su u svakom budućem poslu neovisno o tome u kojoj branši planiraš napredovati. 

Sve to pa i više je najbolje objasnila Marta Radan, HR menadžerica i članica uprave koja kaže „U Assist Digitalu svoje interese, hobije ili vještine mladi ljudi lako mogu pretvoriti u posao iz snova. U naše centre dnevno stigne nekoliko stotina upita na koje agenti korisničke podrške odgovaraju pozivima, e-mailom ili chatom i to na čak tri jezika. Osim što je svaki upit prilika da agenti korisničke podrške usavrše znanje stranog jezika, u Assist Digitalu nauče upravljati vremenom, organizirati svoje zadatke i surađivati. Pomažemo im da rastu, a oni nas obogaćuju svojim idejama i rezultatima.“

Stignemo se i zabavljati

Nimalo skromno tvrdimo da imamo super urede u Zagrebu i Rijeci, koji su ugodni za rad i u kojem ne manjka odlične atmosfere! Iznimno nam je važan tvoj wellbeing pa tako možeš pauzu provesti na našoj stilski uređenoj terasi na krovu u Zagrebu, zaigrati playstation s kolegama ili prošetati se kroz park koji nas okružuje u Rijeci. Imamo i zagrebački Fun Team kojem ne manjka domišljatih ideja i projekata kako bi svakodnevnica na poslu bila zaigrana.

Nešto što je počelo kao studentski posao u Assist Digitalu se lako može pretvoriti i u stalan posao u kojem napreduješ prema višim pozicijama jer tvoj trud i ambiciju cijenimo i nagrađujemo.

Pročitaj detaljnije o pogodnostima za naše zaposlenike, pronađi otvorene pozicije ili nam samo pošalji svoj CV i provedi ovu jesen s nama – vjerujemo da bi to mogao biti početak jednog divnog prijateljstva!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Assist Digital
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital, Najnoviji projekti Assist Digital

Onboarding proces je iza tebe i sada se želiš što brže uklopiti u tim? Evo i rješenja!

28 studenoga, 2023
ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low