logo assist low

Dejan i Vedrana žive u Hrvatskoj, a rade s ljudima iz cijelog svijeta

Ne moraš putovati u Italiju ili čekati da Netflix izbaci film na njemačkom, posao u kontakt centru je super prilika da razgovaraš s korisnicima i kolegama iz cijelog svijeta.
assist digital zagreb 55

Znamo da nisu česte situacije u kojima možeš razgovarati na njemačkom ili talijanskom i svakodnevno usavršavati svoje znanje jezika, ali imamo dobru vijest. Ne moraš putovati u Italiju ili čekati da Netflix izbaci film na njemačkom, posao u kontakt centru je super prilika da razgovaraš s korisnicima i kolegama iz cijelog svijeta. Znaju to i naši Dejan i Vedrana koji su zato odlučili postati dio tima.

Surađuj s kolegama iz cijelog svijeta

Vedrana Meljkuti Rožić

“Dugi niz godina živjela sam u Italiji. Tamo sam naučila prve riječi na talijanskom, odrastala, završila studij i zaljubila se u jezik. Assist Digital mi omogućuje da i u Hrvatskoj svakodnevno pričam talijanski i dodatno usavršim jezik. Dio sam tima za kvalitetu koji prati rad agenata i poboljšava njihov performance. To znači da pratimo sve upite koji stignu u naš call centar i savjetujemo agente kako pristupiti svakom od njih. Kad ne radimo s agentima pronaći ćete nas na sastanku s kolegama iz Italije, Tirane ili Tunisa. Svaki radni dan prilika je da još više proširim svoj vokabular ili naučim neku super frazu koju mogu koristiti u poslu i super mi je što toga ovdje ne nedostaje.”

Vedrana Meljkuti Rožić


Usavrši svoje znanje uz izvorne govornike

Iako rade u različitim timovima i gradovima, Vedrana u Rijeci, a Dejan u Zagrebu, jedno im je zajedničko. Veseli ih što u Hrvatskoj mogu raditi u međunarodnom okruženju za poznate globalne brandove i na stranom jeziku.

WhatsApp Image 2022 07 08 at 16.57.03 1

“Posao u Assist Digitalu je super prilika za sve one poput mene koji govore strane jezike, a nemaju ih priliku svakodnevno koristiti. Trenutno radim kao Internal support Agent što znači da pomažem agentima riješiti zahtjevne upite ili upite s kojima se nisu susreli i sve to na njemačkom ili engleskom jeziku. Iako je takvo okruženje vrlo zabavno, nije uvijek lako razumjeti različite naglaske ili pronaći pravu riječ u svakom trenutku, bez obzira na to koliko dobro netko govori jezik. Zato učenje u Assist Digitalu nikada ne prestaje. Imamo super podršku, dostupni su nam materijali za učenje jezika, interne edukacije, radionice i individualni jezični treninzi s trenerima koji kontinuirano prate naš napredak. Super je vidjeti svoj napredak tijekom godina, ali i pratiti napredak cijelog tima.”

Dejan Mrkaja


Pridruži se Dejanu, Vedrani i ostatku tima!

Uvijek imamo mjesta za marljive i motivirane ljude koji žele učiti i dobro se zabaviti usput. Ako za njemački i engleski ili talijanski ne trebaš titlove, ali trebaš novi posao, tebe tražimo! Saznaj kako izgleda jedan dan u životu agenta korisničke podrške i postani dio našeg tima u Zagrebu ili Rijeci. Našu priču možeš pratiti i na Facebooku i Instagramu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Predani zapsolenici Assist Digital
Najnoviji projekti Assist Digital

Agenti korisničke podrške s nama su od prvog dana otvaranja ureda. Saznaj zašto. 

26 travnja, 2023
“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti.”
Untitled design 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Otvaramo urede diljem Europe; saznaj koje prilike imamo za tebe

20 travnja, 2023
Raditi u Hrvatskoj, a surađivati s klijentima i kolegama diljem svijeta kod nas je svakodnevica. Osim što u našim uredima u Zagrebu i Rijeci možeš čuti nekoliko jezika, u sklopu naših međunarodnih programa možeš dobiti priliku raditi u bilo kojem Assist Digital centru u svijetu.  
Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low