logo assist low

Customer superheroji zaslužuju i super pogodnosti

Znamo da jedan par cipela ne odgovara svima, pa smo osmislili cijeli niz pogodnosti koji odgovaraju različitim životnim stilovima.
assist digital rijeka 138 3

Naše zaposlenike volimo zvati našim superherojima jer i najzahtjevnije upite korisnika rješavaju s lakoćom, a superheroji zaslužuju i super pogodnosti. Znamo da jedan par cipela ne odgovara svima, pa smo za njih osmislili cijeli niz pogodnosti koji odgovaraju različitim životnim stilovima.

assist digital rijeka 134 2
Assist Digital tim u Rijeci

Želimo ti osigurati super uvjete za rad

U Assist Digitalu možeš započeti s radom na 24, 36 ili 40 sati tjedno, ovisno o tome što ti najbolje odgovara. Slobodno vrijeme nam je važno i zato brinemo o tvom. Očekuju te 24 dana godišnjeg odmora, a ako uživaš u tjelovježbi i treninzima, imamo dobru vijest. Uz Multisport karticu možeš birati kojim se sportom želiš baviti. Želimo da se uz nas osjećaš sigurno i zato osiguravamo božićnicu, uskrsnicu, regres i bonus za odanost nakon jedne godine. Možeš birati i mjesto rada. Rijeku obožavamo, ali ako zbog nas odlučiš preseliti u Zagreb, sufinancirat ćemo trošak smještaja u iznosu do 500€!

Volimo raditi zajedno i ne propuštamo prilike za druženje

U Rijeci i Zagrebu imamo super urede i trudimo se upotpuniti radni prostor sadržajima koji nas povezuju i zbog kojih se osjećamo ugodno, poput otvorene terase za pauze, prostorije za odmor i kutka za predah uz PlayStation. Osnovali smo i Assist Digital Fun Team koji brine da u našem zagrebačkom uredu nikada nije dosadno, pa ćeš nas često pronaći na zajedničkim pauzama na kojima se uvijek nađe voća ili snackova, kako bacamo papirnate avione ili sudjelujemo u nekom drugom mini izazovu koji je osmislila ekipa. Imamo super tim i zaposlenici nas često preporučuju svojim prijateljima ili članovima obitelji putem Employee Referral programa. Ako oni postanu novi članovi tima, zaposlenike nagrađujemo bonusom!

assist digital zagreb 11 2 1
Assist Digital tim u Zagrebu

Start želimo učiniti bezbrižnim

Svakom novom zaposleniku prvi radni dan započinje paketom dobrodošlice u kojem može pronaći sve što je potrebno za početak rada. Tijekom prva tri tjedna svi agenti prolaze kroz program treninga na kojima se upoznaju sa zadacima i programima za rad, a nakon uspješnog treninga svakom zaposleniku dodjeljuje se kolega koji u sljedećih nekoliko mjeseci ima zadatak osigurati da se novi zaposlenik osjeća kao dio tima, pružiti mu podršku u rješavanju svakodnevnih zadataka i upoznati ga sa svim zanimljivostima koje se mogu pronaći u uredu. Nakon tri mjeseca stiže i bonus dobrodošlice u iznosu od 1.000 kn!

Vjerujemo da možemo rasti samo ako rastu naši zaposlenici

Osigurat ćemo ti materijale za učenje jezika, radionice i individualne jezične treninge i pratiti i nagrađivati tvoj napredak. U okviru Seniority programa, naši zaposlenici mogu napredovati od agenta korisničke podrške do pozicije Specialista ili Professionala, a mnogi od njih postali su Team Leaderi, junior business managera ili specijalista za kvalitetu i danas zajedno s nama unaprjeđuju korisničko iskustvo za klijente i čine Assist Digital boljim mjestom za rad! Njihove priče možeš pročitati ovdje, a ako želiš postati dio tima provjeri otvorene pozicije!

Našu priču možete pratiti i na našem Facebooku i Instagramu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike 

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.
AD blog 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Tražiš posao koji će se prilagoditi tvojem rasporedu ili ambicijama?

1 ožujka, 2023
Posao agenta u korisničkoj podršci u Assist Digitalu idealan je za tebe.
assist digital 00403 1
Najnoviji projekti Assist Digital

Stigla nam je tvoja prijava! Evo što slijedi

23 siječnja, 2023
Selekcijski procesi znaju biti dugotrajni, neizvjesni i često ne nude dovoljno informacija. Da naš nije takav, već u nekoliko jednostavnih, brzih i pristupačnih koraka vodi kandidate do zapošljavanja – uvjerite se sami.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low