logo assist low

Ured u Zagrebu slavi treći rođendan!

Assist Digital u Zagrebu slavi treći rođendan! Ako i ti želiš biti dio tima u Rijeci ili Zagrebu, provjeri otvorene pozicije, jedva te čekamo upoznati.
assist digital zagreb 4

Iako se čini kao da je bilo jučer, ured u Zagrebu slavi treći rođendan! Ove tri godine obilježili su brojni izazovi, ali smo se prilagodili. Družili smo se na drugačije načine, učili smo jedni od drugih i drugi su učili od nas. Okupili smo sjajan tim i brzo rasli.

Assist Digital u Zagrebu i početak pandemije

Novi ured značio je i nove projekte. Digitalizirali smo korisničko iskustvo za jedan od top brandova u turizmu, a onda je došla pandemija koja je u potpunosti promijenila dotadašnji način rada. Linije su zvonile neprestano, a naši agenti bili su prve osobe za kontakt u trenutku kada je nešto pošlo po krivu. To razdoblje bilo je izazovno za sve, a posebno za ured u Zagrebu koji se tek uhodavao. Srećom, imali smo podršku kolega iz Rijeke i Italije. Organizirali smo rad od kuće i nastojali svakom našem zaposleniku olakšati promjenu. Nekim agentima smo na vrata uz slušalice i monitore dostavili i njihove stolice. Iako se oko nas sve mijenjalo, prilagodili smo se, ostali povezani i izgradili pravi tim superheroja na koji smo ponosni.

assist digital zagreb 64
Assist Digital tim u Zagrebu

Od Zagreba do Tirane i Tunisa

Uspjeh našeg tima omogućio je otvaranje dva nova međunarodna call centra u Tirani i Tunisu. Tim iz Zagreba spremno je preuzeo ulogu mentora u novim uredima i na virtualnim sastancima s kolegama koji su se u tom trenutku nalazili diljem Europe. Mnogi naši zaposlenici boravili su u Tirani i Tunisu i po nekoliko mjeseci, stekli bogato internacionalno iskustvo i doživjeli trenutke koje s osmijehom prepričavaju na svakom druženju. Među njima su i Domagoj, Paolo i Ivan. Za razliku od Ivana koji je svoju karijeru odlučio nastaviti u centru u Tunisu, Domagoj i Paolo u Zagreb su se vratili s novim znanjem, iskustvom i lijepim uspomenama koje i danas volimo dijeliti. Možete ih pronaći na našem Facebooku i Instagramu.

Svi imaju priliku za napredovanje

Svi ti događaji omogućili su profesionalni razvoj agenata koji su u ove tri godine timski rješavali i najzahtjevnije upite. Njih pedesetak dobilo je priliku svoje vještine usavršavati na novim pozicijama. Od agentske pozicije napredovali su do pozicije team leadera, Business Manager supporta i Quality Coordinatora ili pronašli nove interese i promijenili odjele.

Sve to čini nas ponosnima i zato nastavljamo poticati zaposlenike da rade ono što vole, isprobaju različite uloge i nastave rasti zajedno s nama. Trenutno u Zagrebu, Tirani i Tunisu zapošljavamo tisućitog agenta ili agenticu i tu ne planiramo stati. Ako i ti želiš biti dio tima, provjeri otvorene pozicije, jedva te čekamo upoznati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Predani zapsolenici Assist Digital
Najnoviji projekti Assist Digital

Agenti korisničke podrške s nama su od prvog dana otvaranja ureda. Saznaj zašto. 

26 travnja, 2023
“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti.”
Untitled design 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Otvaramo urede diljem Europe; saznaj koje prilike imamo za tebe

20 travnja, 2023
Raditi u Hrvatskoj, a surađivati s klijentima i kolegama diljem svijeta kod nas je svakodnevica. Osim što u našim uredima u Zagrebu i Rijeci možeš čuti nekoliko jezika, u sklopu naših međunarodnih programa možeš dobiti priliku raditi u bilo kojem Assist Digital centru u svijetu.  
Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low