logo assist low

Kako se pripremiti za razgovor za posao?

Pripremili nekoliko savjeta zbog kojih ćete razgovor za posao dočekati s osmjehom.
assist digital zagreb 32 3

Pripremate se za razgovor za posao u Assist Digitalu? Odlično. To znači da ste se odlučili na sljedeći korak u svojoj karijeri i svojom prijavom zainteresirali naše recruitere. Sad je vrijeme da rasturite na razgovoru i dobijete posao. Znamo da taj proces nije svima jednako ugodan, stoga smo za vas pripremili nekoliko savjeta zbog kojih ćete razgovor za posao dočekati s osmjehom.

Informirajte se

Ono što dolazi prije razgovora jednako je važno kao i sam razgovor. S razlogom se kaže da je priprema pola posla. U tom slučaju, google is your friend. Prikupite informacije koje će vam pomoći da razumijete čime se bavimo. Kontakt centar nerijetko se veže isključivo uz korisničku podršku. Ipak, naš tim čine i Team leaderi, Quality stručnjaci i Work force managment , bez kojih bi pružanje korisničke podrške bilo gotovo nemoguće. Što očekujemo od vas i što vi možete očekivati od nas saznat ćete u oglasima, a ako uz to znate ponešto o nama, našim uslugama i kulturi koju njegujemo, mogli bismo biti dobar tim. Volimo raditi s proaktivnim i marljivim ljudima.

Istaknite svoje vještine

Uz marljivost i proaktivnost, važne su nam i vaše komunikacijske vještine. Iskoristite razgovor za posao kao priliku da našim recruiterima pokažete vještinu aktivnog slušanja i ugodne komunikacije. Naši agenti s korisnicima razgovaraju na nekoliko jezika pozivom, e-mailom ili porukom. Prije razgovora za posao osvježite svoje znanje jezika i prisjetite se osnova rada na računalu. Vjerujte nam, sitnice poput ponavljanja znanja i postavljanja pravih pitanja često čine razliku između uspjeha i neuspjeha!  

Pripremite pitanja

Na razgovoru za posao nije važno samo davanje pravih odgovora – morate postaviti i prava pitanja. Razgovor za posao prilika je da nas upoznate, ali i da mi upoznamo vas. Možda vas zanima kako izgleda jedan radni dan u Assist Digitalu, a možda želite znati što za nas znači mogućnost profesionalnog razvoja. Prema pitanjima koje postavljate, znat ćemo što vam je važno. Samo tako možemo stvarati dobro radno okruženje u koje ćete dolaziti s osmijehom na licu. Kako biste s osmjehom na licu došli i na razgovor, imamo još jedan važan savjet.

Budite iskreni

Na razgovoru za posao razgovarat ćete o motivaciji, timskom radu, vještinama i kompetentnosti. Budite iskreni! Često kandidati, u strahu od neuspjeha, ne žele priznati da nisu u svemu jednako vješti. To je u redu, nismo ni mi. Kontakt centri danas nadilaze tradicionalne oblike korisničke podrške. Dostupni smo putem e-pošte, weba, poruka i društvenih mreža. Vjerujemo da to nije za sve jednako lak zadatak i zato imamo plaćene treninge u trajanju od tri tjedna za agente korisničke podrške, kao i onboarding i buddy program za sve ostale pozicije. Uz pomoć starijih članova tima, upoznat ćeš naše usluge, procese i sve ono što te zanima. Sharing is caring!

Ako želite postati dio našeg tima, ali nam se još niste javili, bez brige. Prilike se kod nas često otvaraju, možda je baš ovo vaša. Vidimo se na razgovoru!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Assist Digital
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital, Najnoviji projekti Assist Digital

Onboarding proces je iza tebe i sada se želiš što brže uklopiti u tim? Evo i rješenja!

28 studenoga, 2023
ai alati u assist digitalu
Najnoviji projekti Assist Digital

AI ALATI U ASSIST DIGITALU

19 srpnja, 2023
U korak smo s AI trendovima, a ovo su top 5 alata koje koristimo kako bi naši kolege radili pametnije, a ne više!
Assist Digital blog
Najnoviji projekti Assist Digital

Dva različita pogleda, jedna odlična prilika: Assist je idealan i za Marka i za Anu

30 lipnja, 2023
Iako su se prijavili za različite pozicije, vode različite privatne živote i imaju potpuno različiti karijerni put, i Marko i Ana su u Assistu prepoznali vrijednosti s kojima se identificiraju.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low