logo assist low

Kako postati Customer super heroj i ostati super student?

Iz priča naših agenata koji su nam se pridružili za vrijeme studija izdvojili smo nekoliko savjeta kako uspješno uskladiti studij i posao.
assist digital zagreb 114 2 1

Studentske dane često nazivaju najljepšim razdobljem u životu i svi ih se rado sjećaju. Od zajedničkih učenja u knjižnici do ispijanja kava na suncu. Neki su studentske dane odlučili iskoristiti za nešto više od toga i zakoračiti u svijet odraslih. Ovo je priča o njima! Studente u Assist Digitalu često nazivamo našim superherojima. I oni to doista jesu jer, iako je  balansiranje između fakulteta i posla zahtjevna misija, za njih nije nemoguća. Kako usklađuju posao i studij saznali smo iz priča naših customer superheroja koji su nam se pridružili još tijekom studiranja.

Naučite upravljati vremenom!

Iako se nekada čini kao vječnost, akademska godina ima 150 dana. Zašto ih onda ne iskoristiti za stjecanje vrijednog radnog iskustva? Jednom kada ste vrijeme odlučili iskoristiti za nešto više od učenja, važno je da njime znate upravljati. Određivanje vremena i postavljanje prioriteta važna je vještina kod svake osobe, neovisno o tome radi li, studira ili balansira oboje. Poput žongliranja lopticama i žongliranje zadatcima vještina je koja se uči. Upravljanje vremenom ne samo da povećava produktivnost, nego nas čini zadovoljnijima, a dan je zapravo dovoljno dug ako raspored posla prilagodite rasporedu predavanja. Ponekad su i četiri sata rada dovoljna za učenje velikih lekcija. Prvi korak: preispitajte prioritete i pronađite posao u kojem ćete imati podršku u procesu!

Ne propuštajte prilike za razvoj i učenje!

U Assistu je podrška iznimno važna riječ. Naši operateri pružaju vrhunsku korisničku podršku korisnicima, a njihovi menadžeri pružaju podršku njima. Prvi koraci su najvažniji, zato birajte studentski posao u okruženju koje potiče izvrsnost i razvoj. Razvijajte svoje vještine, pridružite nam se na toj jednoj dodatnoj edukaciji njemačkog jezika koju ste uvijek htjeli, a na koju nikada niste krenuli, razgovarajte s kolegama i upitajte mentora za pomoć! Studentski posao sjajna je prilika za stjecanje komunikacijskih vještina i rješavanja problema, a to su osnovne vještine koje će vam trebati u bilo kojem poslu.

Ne zaboravite se zabavljati!

Postizanje ravnoteže između studentskog i privatnog života oduvijek je bilo izazovno. Posebno kada se na rasporedu nalazi i studentski posao. Nakon dinamičnog radnog dana svima je potrebno vrijeme za odmor, druženje s prijateljima, trening ili aktivnosti u prirodi. Kao što je važno odrediti vrijeme za posao i obveze, važno je odrediti vrijeme za sebe – ne zaboravite na to.

Započnite u Assist Digitalu!

Najbolje radimo u suradnji s kreativnim, otvorenim i proaktivnim ljudima. Neovisno o tome jeste li s nama u uredu četiri ili osam sati, vjerujemo da svatko može ponuditi nešto vrijedno: pomoći korisnicima i riješiti problem! Naša priča može postati i vaša priča jer vas čeka prilika da po završetku programa ostanete s nama, čak i ako vas život odvede u Rim, Pariz ili London. Do tada, pridružite se našem timu u Zagrebu ili Rijeci!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

assist digital rijeka 171 4
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Top 6 vještina svakog agenta korisničke podrške

16 studenoga, 2021
Za pružanje korisničke podrške potrebno je usvojiti određene vještine s kojima će agent riješiti svaki upit bez problema. Evo koje su to!
Screenshot 20210928 131137 Gallery compressed
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Za nas su i mali trenutci veliki

14 listopada, 2021
Povodom Međunarodnog dana korisničke podrške prisjetili smo se kako smo tijekom godina slavili sve one male, ali i velike pobjede.
assist digital zagreb 45 compressed
Najnovije priče o uspjehu Assist Digital

Dobra, bolja, najbolja korisnička podrška

10 rujna, 2021
Kvalitetna usluga korisnicima stvara vjerne kupce, a put do tog cilja počinje ljudskim faktorom. Dakle, prvi stup izvanredne korisničke usluge je personalizacija.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low