Kako izgleda jedan dan u Assist Digitalu?

Ako želite zaviriti u naše centre i provjeriti kako provodimo dane na poslu, dopustite da vas odvedemo u virtualnu šetnju našim uredima u Rijeci i Zagrebu!
assist digital zagreb 9 1

Ako želite zaviriti u naše centre i provjeriti kako provodimo dane na poslu, dopustite da vas odvedemo u virtualnu šetnju našim uredima u Rijeci i Zagrebu!

Naši uredi su otvoreni, prostrani i dovoljno veliki da se u njima organiziraju radionice i druženja za više od 140 agenata iz Rijeke i 250 agenata iz Zagreba. Spoj je to stručnjaka koji top brendovima pružaju podršku u upravljanju njihovim odnosima s potrošačima. Ured u Rijeci, poput onoga u Zagrebu, dom je digitalne transformacije brendova, a tajna uspjeha je u stvaranju što boljeg korisničkog iskustva. Naši agenti razgovaraju s korisnicima i pronalaze odgovore na sva postavljena pitanja. I čine to na čak tri jezika! U Rijeci ćete nerijetko čuti talijanski, a u Zagrebu engleski i njemački jezik.

Osim što svakodnevno pružamo iznimno korisničko iskustvo, stignemo se i zabaviti. Želimo da se svi na svom radnom mjestu osjećaju dobro i ugodno i zato nije samo ured otvoren. Otvoren je cijeli tim – za nova znanja, vještine, timski rad i zabavu. Naš je zadatak korisnicima pružiti podršku, razumjeti ih i pomoći im da s lakoćom riješe svoj problem. Često su za to preduvjeti susretljivost i ljubaznost, a gdje drugdje napuniti energiju nego u našem lounge prostoru u kojemu se možete odmoriti ili izazvati kolegu na playstation dvoboj.

Svaki dan je dinamičan i prepun prilika za učenje. Pratimo učinak i brinemo o napredovanju naših zaposlenika, a na kraju svakog tjedna i mjeseca proglašavamo najboljeg zaposlenika! U međuvremenu surađujemo, razvijamo vještine i rastemo zajedno. S vama smo uz vaše velike i male trenutke. Dobro nam ide i zato nam treba još motiviranih i komunikativnih govornika njemačkog, engleskog i talijanskog. Ako se pronalazite u opisu – javite nam se!

Assist Digital
Povezani članci

Ponude za posao u:

MilanRimNapuljZagrebRijekaLondonParizMunchenTiranaDračTunis
MilanRimNapulj

ZagrebRijeka

LondonParizMunchen
TiranaDračTunis