logo assist low

Kako izgleda jedan dan u Assist Digitalu?

Ako želite zaviriti u naše centre i provjeriti kako provodimo dane na poslu, dopustite da vas odvedemo u virtualnu šetnju našim uredima u Rijeci i Zagrebu!
assist digital zagreb 9 1

Ako želite zaviriti u naše centre i provjeriti kako provodimo dane na poslu, dopustite da vas odvedemo u virtualnu šetnju našim uredima u Rijeci i Zagrebu!

Naši uredi su otvoreni, prostrani i dovoljno veliki da se u njima organiziraju radionice i druženja za više od 140 agenata iz Rijeke i 250 agenata iz Zagreba. Spoj je to stručnjaka koji top brendovima pružaju podršku u upravljanju njihovim odnosima s potrošačima. Ured u Rijeci, poput onoga u Zagrebu, dom je digitalne transformacije brendova, a tajna uspjeha je u stvaranju što boljeg korisničkog iskustva. Naši agenti razgovaraju s korisnicima i pronalaze odgovore na sva postavljena pitanja. I čine to na čak tri jezika! U Rijeci ćete nerijetko čuti talijanski, a u Zagrebu engleski i njemački jezik.

assist digital zagreb 86 2

Osim što svakodnevno pružamo iznimno korisničko iskustvo, stignemo se i zabaviti. Želimo da se svi na svom radnom mjestu osjećaju dobro i ugodno i zato nije samo ured otvoren. Otvoren je cijeli tim – za nova znanja, vještine, timski rad i zabavu. Naš je zadatak korisnicima pružiti podršku, razumjeti ih i pomoći im da s lakoćom riješe svoj problem. Često su za to preduvjeti susretljivost i ljubaznost, a gdje drugdje napuniti energiju nego u našem lounge prostoru u kojemu se možete odmoriti ili izazvati kolegu na playstation dvoboj.

assist digital zagreb 10

Svaki dan je dinamičan i prepun prilika za učenje. Pratimo učinak i brinemo o napredovanju naših zaposlenika, a na kraju svakog tjedna i mjeseca proglašavamo najboljeg zaposlenika! U međuvremenu surađujemo, razvijamo vještine i rastemo zajedno. S vama smo uz vaše velike i male trenutke. Dobro nam ide i zato nam treba još motiviranih i komunikativnih govornika njemačkog, engleskog i talijanskog. Ako se pronalazite u opisu – javite nam se!

assist digital rijeka 49
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Povezani članci

Predani zapsolenici Assist Digital
Najnoviji projekti Assist Digital

Agenti korisničke podrške s nama su od prvog dana otvaranja ureda. Saznaj zašto. 

26 travnja, 2023
“U Assistu me zadržavaju odnosi unutar mog tima, opuštena atmosfera i dinamika posla koji zahtjeva rješavanje problema – niti jedan dan nije isti.”
Untitled design 2
Najnoviji projekti Assist Digital

Otvaramo urede diljem Europe; saznaj koje prilike imamo za tebe

20 travnja, 2023
Raditi u Hrvatskoj, a surađivati s klijentima i kolegama diljem svijeta kod nas je svakodnevica. Osim što u našim uredima u Zagrebu i Rijeci možeš čuti nekoliko jezika, u sklopu naših međunarodnih programa možeš dobiti priliku raditi u bilo kojem Assist Digital centru u svijetu.  
Untitled design
Najnoviji projekti Assist Digital

Dobrim uvjetima privlačimo, ali i zadržavamo naše zaposlenike

27 ožujka, 2023
Bez posvećenosti se ne može izgraditi brak, prijateljstvo, odnos s klijentom, kultura, pa tako ni tvrtka. To nije slabost, nego odluka – i ide u oba smjera.

Ponude za posao u:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Belgrado
Tirana
Durres
Tunis
logo assist low